Premis FIDEM 2018. 29 de novembre. Caixaforum. Barcelona

Un any més he tingut el plaer de ser convidada al lliurament de Premis Fidem. Cal dir que la tasca de reconeixement del valor i lideratge femení és imprescindible i remarcable. Una gran tasca que cal continuar amb el mateix impuls i il·lusió amb que ho presenta la seva presidenta, Sra. Joana Amat.

sdr

En la imatge amb la premiada d’aquest any, la Sra. Thérèse Jamaa de GSMA, Mobile World Capital.

ANNUAL CONFERENCE ON EUROPEAN FAMILY LAW 2018. ERA Trier (Alemanya)

Els dies 25 i 26 d’Octubre vaig participar de la Conferència Anual en Dret de Família europeu, on vàrem tractar la nova regulació europea sobre els règims econòmics matrimonials que entrarà en vigor a partir del 29 de gener de 2019.
Aquesta qüestió no és menor, doncs hi ha molts matrimonis de diferents nacionalitats que residien a l’estranger, i fins ara no podien optar per un o altre règim econòmic matrimonial nacional, ara ens obre la porta a múltiples planificacions a llarg termini de la relació econòmica matrimonial.
El debat va ser molt interesant, afegida la qüestió del Brexit i Dret de Família, doncs és una incògnita i deixar sense efecte la transposició de la actual normativa europea al sistema de Common Law.

Per tal de poder rebre l’assessorament més acurat i personalitzat en relació amb aquestes qüestions, quedo a la seva disposició al del meu despatx, no dubtin en demanar una consulta relativa a la seva situació al telèfon.

info@evamasadvocat.com  Tel. (+34) 93 285 72 72.