SEGUIM TREBALLANT A DISTÀNCIA PER VOSALTRES

COVID-19 DECRET ESTAT DE ALARMA I LES SEVES CONSEQÜÈNCIES LEGALS

Vivim una situació excepcional, l’estat d’alarma decretat pel COVID-19 ens porta a haver de modificar no només les nostres rutines vitals, sinó que hi ha afectacions en tots els àmbits personals i econòmics en tota la societat.

Per evitar que la situació ens causi perjudicis irreversibles a tots els nivells, s’estan prenent mesures i regulant jurídicament, establint-se criteris consensuats sobre moltes qüestions pels òrgans afectats; de forma general, parcial i sectorial.

Cal dir que, tot això, és de forma excepcional i amb caràcter d’urgència, però que molts d’aquests canvis restaran en el nostre ordenament d’una forma o l’altra molt de temps.

Com a conseqüència ens veurem abocats a haver de revisar clàusules de contractes, règims de visites, regles de convivència veïnal, signar acords de reconeixement de deute, contractes de préstec o finançament, ajornament dels pagaments d’impostos, etc.

Garantim el contacte i donem el servei online i telefònicament des de fa molts anys, disposant de les eines necessàries per a fer qualsevol tràmit davant de totes les administracions públiques, actuem habitualment com a Col·laboradors socials de la AEAT i la ATC, la DIBA, i l’Ajuntament de Barcelona.

Cuideu-vos molt i seguiu les recomanacions de les autoritats sanitàries, entre tots ens en sortirem.

Estem com sempre a la vostra disposició per ajudar-vos en totes aquestes qüestions i altres que pugueu considerar.

(+34) 93 285 72 72 – info@evamasadvocat.com – Skype: eva.mas5

NOU DECRET LLEI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA DE 23/12/2019, de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge

Ens trobem en un temps de canvi legislatiu constant en matèria d’arrendaments, es reflexa la inquietud social, la inestabilitat política i la manca de criteri a llarg termini que regna en la qüestió.

Es barregen malauradament conceptes que són sensibles a tota la població, com és l’accés a un habitatge, i els nous fenòmens que ja estan cronificats i instal·lats com l’ocupació il·legal, front a la que no només no es prenen mesures sino que no s’està actuant des de fa temps, generant solucions alternatives vàries que cal dir que són para legals i inquieten a qualsevol ciutadà.

Malgrat això hem estudiat a fons les novetats que aporta el decret i que processalment tenen una repercussió directa en els grans tenidors.

S’està preparant un recurs d’inconstitucionalitat sobre diferents aspectes que excedeixen de l’àmbit competencial del decret, però no obstant això és d’aplicació i per tant tan llogaters com propietaris cal que estiguin ben assessorats en la qüestió.

Si teniu qualsevol dubte o qüestió atendrem com sempre les vostres consultes.

(+34) 93 285 72 72 – info@evamasadvocat.com