RD 16/2020 de 28 d’abril de mesures processals i organitzatives en l’àmbit de l’Administració de Justícia

Acaba de publicar-se en el BOE el Decret del Govern espanyol que ha de posar en marxa i agilitzar l’Administració de Justícia, hi haurà canvis procedimentals privilegiant la via telemàtica com s’ha apostat des de fa un temps i habilitant de l’11 al 31 d’Agost i ampliant l’horari dels funcionaris a la tarda.

Hi ha una serie de canvis en els còmputs dels terminis a efectes de recursos sobre resolucions notificades abans, durant i just després que s’aixequi l’Estat d’alarma, i també de algunes disposicions que ja s’havien pres com en l’àmbit dels lloguers.

També hi ha mesures específiques per les situacions d’insolvència.

Si teniu qualsevol dubte o consulta en relació a la vostra situació, estem a la vostra disposició com sempre al nostre despatx i a través dels canals habituals següents:

(+34) 93 285 72 72 – info@evamasadvocat.com – Skype: eva.mas5

NOU TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ DE LES DECLARACIONS TRIMESTRALS

Ahir es va acordar per part del Govern espanyol la pròrroga del termini de presentació de les declaracions trimestrals d’IVA i IRPF corresponent al primer trimestre fins al 20 de maig, les domiciliacions tindran com a data màxima el dia 15 de maig.

Les declaracions que ja han estat presentades i el seu pagament domiciliat, seran carregades en compte tenint en consideració la nova data màxima de presentació.

Són mesures dirigides a facilitar liquidessa als autònoms i empreses que compleixen unes determinades característiques, si us cal més informació per veure en que us afecta, si esteu acollit al sistema d’estimació indirecta, o bé, us cal ajut per a la seva presentació telemàtica no dubteu contactar amb nosaltres.

(+34) 93 285 72 72 – info@evamasadvocat.com – Skype: eva.mas5

AVUI 1 D’ABRIL INICI DE LA CAMPANYA IRPF EXERCICI 2019

Malgrat la situació que estem vivint actualment el calendari fiscal no ha estat modificat i avui comença el periode de presentació de les declaracions de l’impost sobre la renda de les persones físiques per l’exercici 2019.

S’han introduït algunes novetats respecte a l’anterior declaració presentada.

Com cada any estem a la vostra disposició per a oferir el nostre suport.

(+34) 93 285 72 72 – info@evamasadvocat.com – Skype: eva.mas5