Presentació

Us donem la benvinguda a Eva Mas Advocats. Els moments actuals ens porten a buscar noves fórmules de comunicació i col·laboració per ampliar la vinculació entre els professionals i els clients, fent networking en els respectius àmbits d’activitat. En el nostre cas, nosaltres oferim una àmplia experiència en dret civil, immobiliari i assessorament, tant fiscal com legal.

Aquest despatx professional de Barcelona ofereix des de fa més de 20 anys un ampli ventall de serveis jurídics i complementaris que permeten un assessorament personalitzat, continu i integral.

colegiL’àmplia experiència i relacions de networking de primera línia en el sector immobiliari ens permeten buscar les millors solucions pels nostres clients, tant per persona física com per family office i pime.

Els nostres punts forts, i que ens fan mereixedors de la confiança dels nostres clients, són: la professionalitat, l’enfoc internacional, la implicació personal en cada assumpte o projecte; i la formació continuada.

Prestem especial atenció a la globalització de l’economia i de les relacions privades interpersonals que es veuen afectades pels desplaçaments geogràfics, les diferents llengües i les diferents legislacions aplicables.

 

info@evamasadvocat.com – T. +34 93 285 72 72