Perfil Professional

Eva Mas, advocadaFOTO PROFESSIONAL WEB

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

Professional amb una àmplia experiència en l’àmbit del dret civil i dret immobiliari. Especialitzada tant en l’assessorament com en la defensa judicial als jutjats.

Ha desenvolupat la seva carrera des de 1995 en diversos entorns i empreses de reconegut prestigi en el sector de l’administració de patrimonis i immobiliària, des de l’any 2000 exerceix de forma independent amb despatx professional propi  i també com a col·laboradora externa.

Des de setembre de 2015 compagina l’exercici de l’advocacia a Barcelona amb l’assessorament i consultoria en dret espanyol a clients particulars i en col·laboració amb advocats belgues a Brussel·les (Bèlgica), consolidant-se en la pràctica del dret internacional privat.

Un dels seus punts forts és la capacitat d’estudi i una sòlida formació continuada tant en el món del dret, Llicenciatura en dret per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Gestió Empresarial per la Universitat Ramon Llull i Postgrau de Gestió Fiscal per l’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA), a més de nombrosos seminaris, cursos i jornades, entre ells al ERA (Academy of european international law). Membre de l’SCAF (Societat Catalana d’Advocats de Família).

La capacitat de comunicació en diferents idiomes  així com la formació específica d’ especialització en el llenguatge jurídic faciliten la nostra feina en un món del dret internacionalitzat i global. Llengües: castellano, català, francès, anglès, nocions d’alemany i neerlandès.

info@evamasadvocat.com – T. +34 93 285 72 72