NOU DECRET LLEI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA DE 23/12/2019, de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge

Ens trobem en un temps de canvi legislatiu constant en matèria d’arrendaments, es reflexa la inquietud social, la inestabilitat política i la manca de criteri a llarg termini que regna en la qüestió.

Es barregen malauradament conceptes que són sensibles a tota la població, com és l’accés a un habitatge, i els nous fenòmens que ja estan cronificats i instal·lats com l’ocupació il·legal, front a la que no només no es prenen mesures sino que no s’està actuant des de fa temps, generant solucions alternatives vàries que cal dir que són para legals i inquieten a qualsevol ciutadà.

Malgrat això hem estudiat a fons les novetats que aporta el decret i que processalment tenen una repercussió directa en els grans tenidors.

S’està preparant un recurs d’inconstitucionalitat sobre diferents aspectes que excedeixen de l’àmbit competencial del decret, però no obstant això és d’aplicació i per tant tan llogaters com propietaris cal que estiguin ben assessorats en la qüestió.

Si teniu qualsevol dubte o qüestió atendrem com sempre les vostres consultes.

(+34) 93 285 72 72 – info@evamasadvocat.com