NOU TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ DE LES DECLARACIONS TRIMESTRALS

Ahir es va acordar per part del Govern espanyol la pròrroga del termini de presentació de les declaracions trimestrals d’IVA i IRPF corresponent al primer trimestre fins al 20 de maig, les domiciliacions tindran com a data màxima el dia 15 de maig.

Les declaracions que ja han estat presentades i el seu pagament domiciliat, seran carregades en compte tenint en consideració la nova data màxima de presentació.

Són mesures dirigides a facilitar liquidessa als autònoms i empreses que compleixen unes determinades característiques, si us cal més informació per veure en que us afecta, si esteu acollit al sistema d’estimació indirecta, o bé, us cal ajut per a la seva presentació telemàtica no dubteu contactar amb nosaltres.

(+34) 93 285 72 72 – info@evamasadvocat.com – Skype: eva.mas5