RD 16/2020 de 28 d’abril de mesures processals i organitzatives en l’àmbit de l’Administració de Justícia

Acaba de publicar-se en el BOE el Decret del Govern espanyol que ha de posar en marxa i agilitzar l’Administració de Justícia, hi haurà canvis procedimentals privilegiant la via telemàtica com s’ha apostat des de fa un temps i habilitant de l’11 al 31 d’Agost i ampliant l’horari dels funcionaris a la tarda.

Hi ha una serie de canvis en els còmputs dels terminis a efectes de recursos sobre resolucions notificades abans, durant i just després que s’aixequi l’Estat d’alarma, i també de algunes disposicions que ja s’havien pres com en l’àmbit dels lloguers.

També hi ha mesures específiques per les situacions d’insolvència.

Si teniu qualsevol dubte o consulta en relació a la vostra situació, estem a la vostra disposició com sempre al nostre despatx i a través dels canals habituals següents:

(+34) 93 285 72 72 – info@evamasadvocat.com – Skype: eva.mas5