Acabament de l’Estat d’Alarma- Implicacions jurídiques

Ens trobem en un moment crucial de la crisi pandèmica que ens afecta a nivell mundial. L’Estat Espanyol ha finalitzat l’aplicació de l’Estat d’Alarma i hi ha moltes actuacions judicials que es poden reprendre, com per exemple, ja es poden demanar novament les diligències de llançament pels col·lectius que van quedar protegits pel Real Decreto-ley 37/2020 de 22 de desembre  modificat pel Real Decreto-ley 11/2020 de 31 de març.

A nivell de declaració d’IRPF hi ha múltiples implicacions per a les percepcions econòmiques originades pels ERTO.

Es van acordar ajuts i compensacions als propietaris de finques arrendades que es van veure afectats per les mesures de suport als col·lectius vulnerables que no s’han concretat però que s’havien de comunicar dins d’un termini.

La situació és complexa i cal valorar totes les implicacions, per això i d’altres qüestions relacionades en l’àmbit civil i fiscal, estem a la seva disposició com fins ara, per trobar-los la millor solució i assessorament.

info@evamasadvocat.com – (+34) 93 285 72 72 – Skype eva.mas5 – zoom