Perfil Professional

Eva Mas, advocada

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

Professional amb una àmplia experiència en l’àmbit del dret civil i dret immobiliari. Especialitzada tant en l’assessorament com en la defensa judicial als jutjats.

Ha desenvolupat la seva carrera des de 1995 en diversos entorns i empreses de reconegut prestigi en el sector de l’administració de patrimonis i immobiliària, des de l’any 2000 exerceix de forma independent amb despatx professional propi  i també com a col·laboradora externa.

Ha rebut el reconeixement dels altres membres de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona pels vint-i-cinc anys d’exercici de la professió en el marc de les cel·lebracions de Sant Raimon de Penyafort de 2020.

Des de setembre de 2015 compagina l’exercici de l’advocacia a Barcelona amb l’assessorament i consultoria en dret espanyol a clients particulars i en col·laboració amb professionals a Brussel·les (Bèlgica), consolidant-se en la pràctica del dret internacional privat.

Un dels seus punts forts és la capacitat comunicativa i d’estudi. Una sòlida formació continuada en el món del dret (Llicenciatura en dret per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Gestió Empresarial per la Universitat Ramon Llull i Postgrau de Gestió Fiscal per l’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA),  nombrosos seminaris, cursos i jornades, entre ells al ERA (Academy of european international law). Membre de l’SCAF (Societat Catalana d’Advocats de Família).

La capacitat de comunicació i negociació en diferents idiomes,  així com la formació específica d’especialització en el llenguatge jurídic,faciliten la nostra feina en un món del dret internacionalitzat i global. Llengües: castellano, català, francès, anglès, nocions d’alemany i neerlandès.

info@evamasadvocat.com – T. +34 93 285 72 72